Hold

Vi udbyder på nuværende tidspunkt nedenstående hold.

_________ Drop in hold _________

Zumbazumba-logo-vertical

Er du klar til at feste og danse på samme tid? Det er nemlig præcis, hvad Zumba er. En 55 minutters time hvor dans og fitness kombineres. Vi danser til Zumba sang, gamle klassikere og de nyeste radiohits. Der er tale om intensiv kaloriebrændende træning på en festlig måde.
Kom og fest med!

 

Crossdance

Crossdance er dance/fitness, som er bygget op i modulerne:
Dance, Bodytoning, Cardio og Balance.
Modulerne er sammensat i en fast rækkefølge (Crossdance hjulet)
for at få den helt optimale træning på en time.
DANCE modulet er en blanding af forskellige stilarter til hits der kan synges med på. Der arbejdes med korte og simple koreografier.
BODYTONING modulet er en optimal kombination af styrke- og udholdenhedstræning samt opstrammende øvelser, der toner kroppen. Der er fokus på mave, baller, lår og arme.
CARDIO modulet betyder pulsen helt op. Formålet er at styrker hjertemuskulaturen, da hjertes pumpeevne forbedres, når pulsen sættes i vejret.
BALANCE modulet er vigtigt for krop og holdning, så der ikke slides uhensigtsmæssigt og forkert på kroppen. Balancetræning er vejen til en god holdning.
Timen byder derudover på: sved på panden samtidig med en masse smil, energi og overskud.

 

Pilates

En time med fokus på at øge kropsbevidstheden, ved at arbejde med kropsholdning og vejrtrækning. Kropsholdningen forbedres ved at styrker kroppens kerne, samt arbejde med stabilitet og smidighed. Der trænes blandet andet mave og ryg, der har stor betydning for vores kropsholdning. Samtidig bruges vejrtrækningen til at aktivere mavemusklerne. En dynamisk time der sætter kroppen på arbejde.

 

Puls/Styrke

En time kombineret af puls og styrke hvor du får trænet hele kroppen. Pulsen skal i vejret, vi får varmen og træner kondi, kombineret med styrkeøvelser for hele kroppen. Du får en effektiv træning der forbedre konditionen og øger styrken.

 

Thai Bo

Thai Bo er en kampsportsinspireret konditionstime, hvor du får pulsen op til lyden af pumpende musik. Thai Bo kombinerer slag og spark hentet fra thaiboksning og karate. Timen indledes med opvarmning, hvor basisteknikken gennemgås. Herefter opbygges blokke som løbende sættes sammen og til sidst fyres det hele af til et brag af en finale. En tempofyldt time hvor alle kan være med.

 

___________ Sæsonhold ___________


Dance Kids 4-5 år
description-text-justdancekids

Dance Kids er en danseglad time på 35 min. for drenge og piger, hvor der vil være lagt små sekvenser af leg ind i timen.
Dansen er med til at forbedre børns koordinationsevne og motorik, mens de har det sjovt, får danset og leget til en masse godt og børnevenligt musik!

 

MTV Dance 6-8 årmtv-dance2

MTV Dance er den ultimative dansefest for drenge og piger i alderen 6-8 år. Vi lære en masse seje dansemoves, som vi danser til hits hvor alle kan være med. Dans er med til at forbedre børns koordinationsevne, mens de har det sjovt!

 

Just Dance

En lærerig time fyldt med forskellige stilarter til fede nye som gamle hits. Vi kombinerer blandet andet showdance, hip hop, funk, moderne dans, jazz og meget mere. Vi sammensætter stilarterne til i et mix af forskellig musik, hvor vi opbygger koreografien til og ender med et fantastisk flot danseshow.

 • Just Dance 9-12 år
 • Just Dance 13-20 år

 

Commercial

Commercial er dans bl.a. set til optrædener, i musikvideoer og på film. Stilen er hip hop streetdance med et feminint touch. Der arbejdes med udstråling, performance og girl power. Der danses til tempofyldt musik og den får max gas.

 

Mini Disco 5-7 år

Disco er den populære dans for minibørn, børn og unge. Denne stilart er indbegrebet af fuld fart og stor glæde. Det er en hurtig dans i højt tempo med stærke bevægelser af strakte arme og ben. Vi arbejder med grundteknik til god musik. Mulighed for at stille op i solo og duo ved DDD turneringer, hvis ønsket.

 

Mini Hip Hop 5-7 år

Hip Hop er en energisk, sjov og showpræget time. Timen består af hip hop grundtrin der sættes sammen til fede koreografier. Der vil også blive arbejdet på attitude og udstråling ved dansen. Alle seje drenge og piger kan være med på holdet. Mulighed for at stille op i solo og duo ved DDD turneringer, hvis ønsket.

 

Disco 8 år+

Disco er den populære dans for børn og unge. Denne stilart er indbegrebet af fart og glæde. Det er en hurtig dans i højt tempo med stærke bevægelser af strakte arme og ben. Der danses til de nyeste pophits i hurtige og taktfaste rytmer.
Timen består af: kondition, styrke, smidighed, spring og grundteknik hvorefter der trænes serier. Mulighed for at stille op i solo og duo ved DDD turneringer, hvis ønsket.

 • Disco beg/let øvede
 • Disco øvede

 

Hip Hop

Hip Hop er en energisk, sjov og showpræget time. Timen består af grundtrin lige fra street til house og en mere poppet/funky stil – lige til dansegulvet.hiphop Der arbejdes på attitude og udstråling. Du lærer koreografi til fede hits, både nye radiohits og gode gamle klassikere. En frisk og energisk dansetime med sved på panden er hvad du kan forvente. Så hvis du er frisk på udfordringer og nye dansetrin, vil dette lige være noget for dig. Mulighed for at stille op i solo og duo ved DDD turneringer, hvis ønsket.

 • Hip Hop 8-12 år beg/let øvede
 • Hip Hop 8-12 år øvede
 • Hip Hop 13-20 år øvede
 • Hip Hop super øvede

 

Turneringstræning

Et hold med mulighed for spørgsmål, ekstratræning og gennemgang ved tvivl. Et tilbud for alle dansere, der stiller til turnering eller ønsker at forberede sig til det. Forudsætter at du går på et hold. Forudsætter at du går på et Hip Hop eller Disco hold af 45 min.

 • Hip Hop (mandag)
 • Hip Hop (onsdag)
 • Disco (torsdag)

 

Hip Hop/Showdance voksenIMG_3-copy-2

Timen består af grundlæggende hip hop trin med et twist af showdance samt inddragelse af andre stilarter. Der danses til en kombination af det nyeste musik og klassiske dansehits. Energisk time med fokus på: Power, præcision, udstråling og udvikling. Timen er for alle niveauer, men kun for voksne.

 

 

Comments are closed.

Login