Stilarter

Vi udbyder på nuværende tidspunkt nedenstående hold.

 

________ Drop in timer ________

Zumbazumba-logo-vertical

Er du klar til at feste og danse på samme tid? Det er nemlig præcis, hvad Zumba er. En 55 minutters time hvor dans og fitness kombineres. Vi danser til Zumba sang, gamle klassikere og de nyeste radiohits. Der er tale om intensiv kaloriebrændende træning på en festlig måde.
Kom og fest med!

 

Crossdancehjulet 5

Crossdance er dance/fitness, som er bygget op i modulerne:
Dance, Bodytoning, Cardio og Balance.
Modulerne er sammensat i en fast rækkefølge (Crossdance hjulet)
for at få den helt optimale træning på en time.
DANCE modulet er en blanding af forskellige stilarter til hits der kan synges med på. Der arbejdes med korte og simple koreografier.
BODYTONING modulet er en optimal kombination af styrke- og udholdenhedstræning samt opstrammende øvelser, der toner kroppen. Der er fokus på mave, baller, lår og arme.
CARDIO modulet betyder pulsen helt op. Formålet er at styrker hjertemuskulaturen, da hjertes pumpeevne forbedres, når pulsen sættes i vejret.
BALANCE modulet er vigtigt for krop og holdning, så der ikke slides uhensigtsmæssigt og forkert på kroppen. Balancetræning er vejen til en god holdning.
Timen byder derudover på: sved på panden samtidig med en masse smil, energi og overskud.

 

Pilates

En time med fokus på at øge kropsbevidstheden, ved at arbejde med kropsholdning og vejrtrækning. Kropsholdningen forbedres ved at styrker kroppens kerne, samt arbejde med stabilitet og smidighed. Der trænes blandet andet mave og ryg, der har stor betydning for vores kropsholdning. Samtidig bruges vejrtrækningen til at aktivere mavemusklerne. En dynamisk time der sætter kroppen på arbejde.

 

Mave/balle/lårmbl silhuet

Der bliver fokuseret på at stramme kroppen op ved hjælp af simple, effektive og ikke mindst hårde øvelser. Alle kan være med, så der er ingen undskyldninger. Der arbejdes med mave, arme, baller, lår og ryg. Det er varieret og ikke mindst sjov træning fyldt med sved, glæde og stramme baller.

 

Strong by ZumbaStrongByZumba_Logo_WhiteBg_Color_VER-1

STRONG by Zumba revolutionerer Zumba træningen, som du kender den i dag. Dansetrin og kombinationer er erstattet med kraftfulde styrkeøvelser og høj intensiv cardio træning! Det er kerne- og funktioneltræning, hvor kun egen kropsvægt bruges, hvilket skaber muskulær udholdenhed, en tonet krop og en øget forbrænding. Alle bevægelser i er takt til gode musikrytmer, produceret af den verdenskendte hits-skabende producer Timerland, hvilket gør at du arbejder hårdere. Alt dette er samlet i én dynamisk time, garanteret til at udfordre hele din krop.

STRONG by Zumba er et intervalprogram. Det betyder, at højintensive øvelser kombineres med lavintensive øvelser gennem hele træningen. Hver øvelse har en modificeret udgave, så alle kan være med. Kom til STRONG by Zumba og styrk din kondition, udholdenhed, hurtighed og ikke mindst din mobilitet.

 

Boot Campbootcamp1-1-nr-2

Kom til styrketræningstimen, Boot Camp, og få en oplevelse ud over det sædvanlige. Det er funktionel træning, ligesom man ser ved crosstræning og Crossfit. Den store forskel er, at der ikke er tale om, at træne med tunge jernkæder, traktordæk eller tunge reb, der kan medføre skader. Vi arbejder med håndvægte, elastikker og andre redskaber. Der er stående og liggende øvelser.  Det er hårdt, men sjovt, så kom og oplev den fede fornemmelse i kroppen!

 

Puls/Styrke

En time kombineret af puls og styrke hvor du får trænet hele kroppen. Pulsen skal i vejret, vi får varmen og træner kondi, kombineret med styrkeøvelser for hele kroppen. Du får en effektiv træning der forbedre konditionen og øger styrken.

 

Kangoo Jumps

Kangoo Jumps er en stærkt motiverende, koreograferet, interval træningsprogram. Det er specielt designet til at udfordre hele kroppen, opbygge muskelstyrke og udholdenhed. Hver bevægelse er skabt til at fokusere på stabilitet og sikrer en balanceret træning. De grundlæggende bevægelser er nemme og enkle at lære og kan udføres med stigende kompleksitet og intensitet, hvilket gør at Kangoo Jumps passer til alle aldre. Den halvcirkulære sål på støvlerne skaber korrekt kropsholdning og forbedrer balancen. Man forbrænder mellem 800-1000 kalorier på en time, mens der arbejdes med en ekstra vægt på 1,9 kg. pr. støvle.kangoo

Kangoo Jumps har mange sundhedsmæssige fordele:
Reducerer belastningen på alle led op til 80%, dette vil sige at under træningen beskytter man alle led så som ankler, knæ og ryg.

Klik HER for booking på Kangoo Jumps hold.

 

________ SÆSONHOLD ________


Dance Kids 4-5 år
description-text-justdancekids

Dance Kids er en danseglad time på 35 min. for drenge og piger, hvor der vil være lagt små sekvenser af leg ind i timen.
Dansen er med til at forbedre børns koordinationsevne og motorik, mens de har det sjovt, får danset og leget til en masse godt og børnevenligt musik!

Vi har to Dance Kids hold:
– Mandag kl. 16.45
– Onsdag kl. 16.45

 

MTV Dance 6-8 årmtv-dance2

MTV Dance er den ultimative dansefest for drenge og piger i alderen 6-8 år. Vi lære en masse seje dansemoves, som vi danser til hits hvor alle kan være med. Dans er med til at forbedre børns koordinationsevne, mens de har det sjovt!

 

Teen MTV Dance 9-13 år

MTV Dance er den ultimative dansefest for drenge og piger i alderen 9-13 år. Vi lære en masse seje dansemoves til fede hits, hvor alle kan synge og danse med. Koreografien er enkel og med flere gentagelser. Timen er fyldt med energi og danseglæde.

 

Just Dance 9-13 år

En lærerig time fyldt med forskellige stilarter til fede nye som gamle hits. Vi kombinerer blandet andet showdance, hip hop, funk, moderne dans, jazz og meget mere. Vi sammensætter stilarterne til i et mix af forskellig musik, hvor vi opbygger koreografien til og ender med et fantastisk flot danseshow.

 

Mini Disco 5-7 år

Disco er den populære dans for minibørn, børn og unge. Denne stilart er indbegrebet af fuld fart og stor glæde. Det er en hurtig dans i højt tempo. Vi arbejder med grundteknik til god musik.

 

Disco 8-20 år

Disco er den populære dans for børn og unge. Denne stilart er indbegrebet af fart og glæde. Det er en hurtig dans i højt tempo med stærke bevægelser af strakte arme og ben. Der danses til de nyeste pophits i hurtige og taktfaste rytmer.
Timen består af: kondition, styrke, smidighed, spring og grundteknik hvorefter der trænes serier. Mulighed for at stille op i solo og duo ved DDD turneringer, hvis ønsket.

Opdelt i 2 niveauer:
– Beg./let øvede (torsdag kl. 17.00)
– Øvede (torsdag kl. 18.25)

 

Hip Hop 5-7 år

Børne Hip Hop er en energisk, sjov og showpræget time. Timen består af hip hop grundtrin der sættes sammen til fede koreografier. Der vil også blive arbejdet på attitude og udstråling ved dansen. Børnene vil danse til hip hop sange de kender. Alle seje drenge og piger kan være med på holdet, da niveauet er tilpasset nybegyndere.

 

Hip Hop 7-12 år

hip hop børn

Børne Hip Hop er en energisk, sjov og showpræget time. Timen består af hip hop grundtrin lige fra street til house style. Der vil også blive arbejdet på attitude og udstråling ved dansen. Børnene vil lære længere koreografier til både nye og gamle sange, lige fra Michael Jackson til det nyeste musik, som bliver mixed sammen. Alle seje drenge og piger kan være med på holdet. Mulighed for at stille op i solo og duo ved DDD turneringer, hvis ønsket.

Opdelt i 3 niveauer på 4 hold:
– Beg./let øvede (tirsdag kl. 17.45)
– Øvede (onsdag kl. 18.20)
– Super øvede (onsdag kl. 17.00)

 

Hip Hop 13-20 år

Stilen i timen bliver poppet/funky hip hop – lige til dansegulvet.hiphop
Du lærer koreografier til nye fede hits, men også til de gode gamle klassikere. En frisk og energisk dansetime med sved på panden er hvad du kan forvente. Så hvis du er frisk på udfordringer og nye dansetrin, vil dette lige være noget for dig. Mulighed for at stille op i solo og duo ved DDD turneringer, hvis ønsket.

Opdelt i 2 niveauer:
– Beg./let øvede (tirsdag kl. 18.35)
– Øvede (onsdag kl. 19.05)

 

Hip Hop/Showdance 18 år+IMG_3-copy-2

Timen består af grundlæggende hip hop trin med et twist af showdance samt inddragelse af andre stilarter. Der danses til en kombination af det nyeste musik og klassiske dansehits. Energisk time med fokus på: Power, præcision, udstråling og udvikling. Timen er for alle niveauer.

 

Pardansswing-fr-pardanseps-1302514

Pardans er lig med kvalitetstid. En time med sin partner uden mobiltelefon, opdateringer og andre elementer, som trækker opmærksomheden. Her fører herren sin dame og nyder, at der er tid til at finde hinanden i en helt ny kontekst, nemlig dans. Oplev, sans og forkæl jer selv med en ugentlig kvalitetstime. Der er mulighed tilmelding som par eller single. Vi forsøger at sammensætte singler til par, men kan ikke garantere en dansepartner.

 

Comments are closed.

Login